marți, 9 noiembrie 2010

SENZATIONAL,dar nu prea...



                  Daca tot traim intr-o societate moarta dupa senzational o sa ma conformez o singura data in viata(adica strict momentul in care aberez) , ignorand faptul ca voi vorbi despre cel mai de temut dusman al meu, domnul P(ăianjen). Iata ce as vedea eu pe prima pagina a ziarului de maine : 



SENZATIONAL !!! PAIENJENII FAC BUNGEE-JUMPING SUB PRIVIRILE INSPAIMANTATE ALE ARHNOFOBILOR !



         Si zic asta pentru ca azi am avut o tentativa de a fuma pe geam, iar in timp ce-mi savuram tigarea...ma gandeam ca as putea sa scriu postul asta pe blog, dar nu mi-as fi imaginat vreodata ca practic chiar voi vedea cum un paianjen se arunca de pe panza. E senzational, nu ?

       Nu,practic e de cacat(scuzati expresia "e de"). Mi se pare din ce in ce mai absurd sa vinzi ponturi ieftine cu 3 semne de exclamare si "senzational" in fata. Presupun ca trebuie sa fi incredibil de prost(azi nu stiu sinonime dragute gen: "naiv"...nu merita nimeni sa fie numit asa) incat sa ai senzatia ca citesti povestea vietii tale cand cel ce se vrea jurnalist imbarliga titlul in 3 fraze care se repeta intr-o pagina intreaga si singurul lucru pe care as putea sa-l afirm e urmatorul: "Ti-ai gresit meseria, nene ! Mai bine o masezi in timpul liber ca sa am si eu ce face la laboratoare ca amaratii astia din guvern n-au bani nici de cadavre. Poate gasim gena prostiei !". Lasand la o parte faptul ca sunt jurnalisti asa cum e femeia de servici,star porno(Crunta imagine!!!!) chiar vroiam sa vorbesc despre painejeni.

         Nu stiu cum functioneaza creaturile astea, dar e clar ca poate desi nu constientizeaza ceea ce fac sunt mai destepti decat 80% din populatia Romani(cai)ei. Desi eu incerc sa-i evit pe cat posibil ei par sa fie atat de dornici sa ne intalnim, incat fac posibil acest lucru...deci paienjenii sunt magicieni si aparent sunt mereu undeva unde poti fi si tu. Intr-o dimineata m-am chinuit jumatate de ora sa-l asasinez pe unul mai bombat asa de fel, dar s-a impotrivit din cauza dragostei incat la fiecare papuc ce-l incasa se ridica ca Chuck Norris din pumni...vazand ca iubirea ii este un obstacol clar, l-am parfumat cu deodorant de paiejeni, moment in care nu l-a apucat decat tusea. Era clar ca nu ma pot opune dorintei lui de a trai asa ca l-am ignorat...si a murit. Ignoranta naste moarte in cazul paienjenilor. Deeeci, paienjenii chiar iubesc si ignoranta ii doare. Pana acum paienjenii conduc cu 1-0 in favoarea celor 80%. Ei sunt langa tine chiar si atunci cand crezi ca esti singur si nimanui nu-i pasa de tine, iar atunci cand te intinzi depresiv pe pat observi cum din coltul camerei coboara melancolic...el, chiar domnul P. Impresionat pana la panza de tristetea ta iti ravaseste parul cu cele cateva picioare de le poseda...domnul meu P. e rahitic, are picioare lungi si firave, cateodata se fereste de parul negru in care se poate pierde. L-as hrani, dar din prea multa dragoste m-am gandit ca se va satura stand in fund si gandindu-se la doamna M(usca). [Cu mustele e alta poveste, nu atat de dragalasa ca asta.]

           Cu toate ca in timpul redactarii postului m-am scarpinat pana la os din cauza imaginilor tulburatoare cu....ei, tot sunt mai buni ca marea majoritate a oamenilor sau mai bine zis a celor ce isi imagineaza asta. Ideea e ca tot la fel de nasoli si parosi mi se par paienjenii...pur si simplu nu ii pot accepta in viata mea. Imi pare rau,domnule P.

Niciun comentariu: